Disclaimer

Door de website www.ljlegal.nl te bezoeken en/of de op deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

De informatie op deze website is bedoeld als algemene informatie. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. LJ Legal betracht zorgvuldigheid bij het samenstellen en onderhouden van deze website, maar garandeert niet dat de hierop verstrekte informatie te allen tijde compleet, actueel of accuraat is en/of dat de website vrij is van virussen en/of andere schadeveroorzakende programmatuur.

LJ Legal accepteert geen aansprakelijkheid voor directe en/of indirecte schade door gebruikmaking van de informatie die op deze website is verstrekt en/of die is ontstaan door het bezoeken van deze website.

LJ Legal behoudt zich alle intellectuele eigendomsrechten en andere rechten voor met betrekking tot de op deze website aangeboden informatie. Het is niet toegestaan informatie op deze website te kopiƫren, te downloaden of op enige wijze openbaar te maken, te verspreiden of te verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van LJ Legal.

Het is toegestaan de informatie op deze website af te drukken en/of te downloaden voor eigen persoonlijk gebruik.

De inhoud van websites die door middel van een link zijn verbonden aan deze website is niet door LJ Legal gecontroleerd. LJ Legal heeft geen controle over deze inhoud. LJ Legal accepteert dan ook geen aansprakelijkheid voor de inhoud van de aan deze website gelinkte websites.