Over LJ Legal

Mijn naam is Linda Jacobs. Toen ik 10 was, wilde ik al advocaat worden. De reden daarvoor: Ally McBeal (tv-serie). Ik heb rechten gestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen en in 2012 zette ik de eerste stappen in de advocatuur. Hoewel bleek dat de “echte” advocatuur bepaald niet op de tv-serie lijkt, werd ik gegrepen door dit mooie vak. Inmiddels beschik ik over ruime ervaring op het gebied van arbeidsrecht en ondernemingsrecht.

Naast mijn werk als advocaat ben ik werkzaam voor de Beroepsopleiding Advocaten.

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten heb ik het rechtsgebied Arbeidsrecht geregistreerd. Deze registratie verplicht mij elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op het geregistreerde rechtsgebied.

Kernwaarden

EerlijkEerlijk over mijn aanpak, over uw kansen en over de kosten. Ik werk zo transparant mogelijk, zodat u weet waar u aan toe bent.
LoyaalIk werk graag samen en richt mij ook graag op samenwerkingen. U bent de opdrachtgever en geeft input over de feiten, uw belangen en wat u wil. Ik plaats dit in het juiste juridische kader. Samen komen we tot een oplossing. In samenwerking met u, lever ik maatwerk om uw belangen zo goed mogelijk te behartigen.
SpecialistGespecialiseerd in arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Ik heb een grote interesse voor de relatie tussen werkgever en werknemer en de verschillende samenwerkingen binnen een onderneming. Vanuit die specialisatie voorzie ik cliënten van juridisch, resultaatgericht en praktisch advies.

Tarief

Het standaard uurtarief bedraagt € 245,= exclusief BTW (€ 296,45 inclusief BTW). Voor een afgebakende opdracht, kan een vaste prijs worden afgesproken.